O nama 2017-06-06T10:59:08+02:00

O nama

HEMIJA PATENTING d.o.o. Lukavac je regionalni distributer industrijskih hemikalija i hemikalija za tretman i obradu voda. Snabdijevamo svoje kupce industrijskim hemikalijama, hemikalijama za tretman pitkih, otpadnih i procesnih voda.

Pružamo kupcima rješenja za snabdijevanje različtim hemijskim proizvodima sa različitim primjenama i za različite namjene djelujući na usluzi širokom spektru industrijskih grana.

Danas Hemija patenting d.o.o. Lukavac djeluje kao kompanija koja je vodeći snabdjevač hemikalijama u Bosni i Hercegovini i regionu pokrivajući širok spektar od prehrambene do teške industrije sa neophodnim hemikalijama.

Za svoje kupce nudimo tehničku podršku u primjeni, specifične primjenske tehnologije i sigurnost i pouzdanost u radu. U svakom momentu smo u mogućnosti ponuditi redovnu i „tačno na vrijeme“ isporuku.

Za obavljanje navedenih poslova preduzeće koristi vlastiti vozni park za prevoz i distribuciju hemikalija kao i sopstvene poslovne i skladišne prostore za obavljanje djelatnosti.

Certifikati: